Na bijna 20 jaar heeft La Dicha haar deuren geslotenOp 30 december 2016 stonden de laatste klanten ingepland en op 1 februari 2017 is ook de webshop opgeheven.

Het is tijd om nieuwe wegen te bewandelen. Om nieuwe kwaliteiten te gaan ontdekken en te ontwikkelen. Tijd om het roer om te gooien.

Wat ik dan ga doen?
Ik heb mijn huis verkocht en start een nieuw, avontuurlijk leven. Om mijn horizon te verbreden ga ik een tijd rondtrekken met mijn caravan om op diverse plaatsen in het land tegen kost en inwoning vrijwilligerswerk te gaan doen. Al met al een pad met uitdagingen, waar ik heel veel zin in heb!

Wil je meer weten over mijn nieuwe leven of wil je mijn avonturen volgen?
Lees dan mijn blog op www.lijfhartenziel.nl.


Vervangster


Ilona van Diest van Liv Skin Care (foto)

Voor behandelingen kun je voortaan terecht bij Ilona van Diest van Liv Skin Care in Maasbommel.

Zij heeft dezelfde visie op het vak als ik en is Dermalogica Expert.

Ze heeft veel ervaring opgedaan bij een groot instituut in Leiden (zie hieronder) en is onlangs haar eigen praktijk gestart in Maasbommel - op ongeveer een kwartier rijden vanaf La Dicha.

Je bent bij haar letterlijk in goede handen!

Bezoek haar website www.livskincare.nl of bel direct voor afspraak. Ze ontvangt je met open armen.


Liv Skin Care
Berghuizen 22
6627 KB Maasbommel
06 - 30 59 03 26
info@livskincare.nl

Vervangende webshop


Voor het online bestellen van Dermalogica kun je bij mijn collega's van Ceez Skin Care terecht.

Zij hebben naast een succesvol huidinstituut in Leiden ook een Dermalogica webshop (www.gezondehuidwinkel.nl), waar je eenvoudig je favoriete producten kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen.

Ceez Skin Care (foto)


Dankjewel


Tot slot wil ik mijn klanten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in La Dicha. Ik kijk terug op ruim 19 jaar mooi en dankbaar werk, waarin ik vele huiden heb zien opknappen. Dit werk kon ik niet zonder mijn klanten doen. Dus daarom een groot, groot dankjewel!!

Ik heb genoten van mijn eigen zaak op te zetten. Met eigenwijsheid en doorzettingsvermogen heb ik mijn 'kindje' vormgegeven, dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld van schoonheidsstudio tot professionele huidverzorgingspraktijk. Met die ontwikkeling kwamen vele bijzondere, boeiende, ontroerende en leerzame momenten. Die neem ik allemaal mee in mijn nieuwe leven.

Met een dubbel gevoel heb ik afscheid genomen van de laatste klanten. Sommigen klant van het eerste uur, die ook al 19 jaar bij mij kwamen. Dat was soms best even slikken...

Ooit zal La Dicha in een ander jasje weer verder gaan, maar hoe of wat, dat is voor mij nog een mysterie. Dat zal zich de komende jaren vanzelf aandienen. Misschien wel een yogastudio, wie zal het zeggen.

Het ga je goed en wie weet... tot ziens!

Met verzorgde groet,
Tamara Tervooren

Tamara Tervooren (foto)

--Terug naar boven--

Volg me op: