Wie ben ik

Mijn naam is Tamara Tervooren (1976) en ik werk als digital nomad zoals dat tegenwoordig zo hip heet. Ik reis rond met een caravan door het hele land en kan vanaf elke plek met internet werken. Dat geeft vrijheid en voldoening. Ik ontwerp, bouw en onderhoud websites, verzorg desgewenst de hosting en help online ondernemers hun digitale aanbod te beveiligen.

Daarnaast blog ik over mijn caravanavonturen en ben ik in te huren voor Klankbelevingen: ontspanningssessies door middel van klanken.

Verder ben ik actief als vrijwilliger voor dieren in de industrie. Zo ben ik bestuurslid bij Animal Save Nederland en schrijf ik achtergrondartikelen voor het online platform JOIN The Vegan Movement.

Al met al een gevarieerde collectie werkzaamheden, waarmee ik de wereld om mij heen positief probeer te beïnvloeden.

Wie is La Dicha

La Dicha bestaat sinds 1997 en heeft vele transformaties doorgemaakt. De talrijke wisselende activiteiten komen voort uit mijn grote verscheidenheid aan interesses. Zo heb ik 20 jaar een eigen praktijk voor huidverzorging gehad, die na verloop van tijd was uitgebreid met twee webwinkels en een massage-/meditatiepraktijk.

Ook webdesign werd een onderdeel, wat inmiddels is overgegaan in webbeheer: een omschrijving die de lading beter dekt door een breder geworden aanbod van webdiensten voor ondernemers.

Nog altijd blijven mijn eigen ontwikkelingen hand in hand gaan met het verloop van het aanbod van La Dicha.

“The only constant in life is change.” ~ Heraclitus

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere input? Neem dan gerust contact met me op.